“MAGISTRALA“ doo. Kruševac je vaš nezamenljivi partner u oblasti snabdevanja rezervnim delovima za vaše građevinske i rudarske mašine i viljuškare.

Privredno društvo „MAGISTRALA“ doo. je osnovano 1997 godine.

Cilj našeg privrednog društva je da vam u najkraćem mogućem vremenu obezbedimo najbolje rešenje za servis vaše mehanizacije putem originalnih ili zamenskih rezervnih delova najboljeg kvaliteta.

Osnovna delatnost društva je promet rezervnim delovima za građevinske i rudarske mašine, viljuškare kao i promet rezervnim delovima pogonske tehnike.

Od samog početka poslovanja „MAGISTRALA“ doo.  je prisutna kako na tržištu Srbije tako i na tržištima Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Kosova.

Veliki broj inostranih dobavljača garantuje brzu isporuku i kvalitetene originalne i zamenske rezervne delove za vašu mehanizaciju.

Sektor pogonske tehnike u našem privrednom društvu nudi vam komponente hidrauličnih i pneumatskih instalacija, pogonske kaiševe i ležajeve  kao i izradu komponenti i sistema po vašem zahtevu i specifikacijama.

Ukoliko ne znate kataloški broj rezervnog dela koji vam je potreban, pozovite nas i dajte nam podatke koji su vam dostupni: tip i serijski broj mašine ili viljuškara, godinu proizvodnje, serijski broj motora, menjača, pogonskog mosta…Mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku uz pomoć naše velike baze kataloga i podataka ponuditi odgovarajući deo.

Za pojedine modele možemo vam besplatno ponuditi i tehničke specifikacije za servis ili remont vaše mehanizacije.